Hvorfor Hammerite?

Hvorfor Hammerite? Med Hammerite Direct to Rust kan du på en hurtig og nem måde beskytte og dekorere dine metaloverflader. I modsætning til traditionelle fremgangsmåder, kan Hammerite anvendes direkte på en rusten metaloverflade. Den specialdesignede 3-i-1-formel betyder, at det ikke er nødvendigt først at behandle med rustbeskyttende grunder

Hvorfor Hammerite?

Hvad gør Hammerite unik?

En omhyggeligt udvalgt kombination af ingredienser giver høj konsistens af tykke overlappende lag.

Hammerites specifikke formulering til overfladebehandling af jernholdige metaller kræver ingen grundig rengøring af rusten først. Du behøver heller ikke at grundmale.

Den omhyggeligt designede formulering giver en langvarig beskyttelse i op til 8 år.

Malingen tørrer hurtigt (den er berøringstør efter to timer) for at skabe en glat overflade med høj glans.

Du får:

8 års garanti *

Hammerite beskytter og forlænger metallets levetid og er udviklet til at give op til 8 års korrosionsbeskyttelse. Ved hjælp af en unik alkyd-teknologi, er den særlige metalliske trykfarve formuleret til at give en hård overflade, som frastøder fugt og dermed sikrer en langvarig beskyttelse.

Hammerite metal maling kan påføres direkte på rust, uden behov for en rustbeskyttende grunder. Den stærke vedhæftningsevne, samt de optimerede viskose egenskaber, sikrer ved påføring en overflade som holder ilt og vand væk fra underlaget, hvilket også sikrer en god dækning af de skarpe kanter.

Den unikke metalmaling indeholder den nyeste teknologi for at sikre en hurtig udvikling af en hård, uigennemtrængelig film, som giver langt den bedste beskyttelse mod ridser og slid. Nu kan du fuldføre dit projekt på en dag, hvor overfladen er overmalbar allerede indenfor 4 timer.